På en hjørnegrund i Kirstinehøj ligger to moderne erhvervsejendomme med sort facade. Den orange pylon og logoet antyder, at der foregår noget med et mikroskop. Tag med borgmester Allan S. Andersen på virksomhedsbesøg hos gærproducenten White Labs.
White Labs Copenhagen A/S har haft til huse på Kirstinehøj siden 2018, hvor de flyttede fra Refshalen for at få mere plads. Borgmester Allan S. Andersen blev på sit virksomhedsbesøg vist rundt af Troels Prahl, som er managing director og partner i White Labs. Afdelinger i Californien og North Carolina samt lager i Hong Kong Firmaet producerer gær og enzymer som bruges til fermenteringsprocesser til f.eks. ølproduktion, kombucha, vin og alkohol. White Labs er særligt kendte for deres flydende gærprodukter, og de forsyner stort set alle danske mikrobryggerier. Hele 85% af White Labs produktion går til eksport.  White Lab har produktionsafdelinger i Californien, i North Carolina og i København. Desuden er der et distributionslager i Hong Kong. Grundlagt i USA Troels Prahl er uddannet mikrobiolog og brygmester. Der er 20 ansatte i firmaet i Kastrup, og de er alle passionerede i bryggeprocesser. Den ene halvdel arbejder i produktionen og den anden halvdel i salg/administration. Blandt andet har de et større gærlaboratorium på virksomheden, så mikroskopet i logoet er også et aktivt arbejdsredskab i det daglige. White Labs blev grundlagt i 1995 i USA, Californien. Firmaet startede, da de amerikanske grundlæggerne, som også var øl-entusiaster, så et behov et behov hos mikrobryggerier og specialbryggerier, for flydende gær, i en god og høj kvalitet. Gær og fermenteringsprocessen er essensen i en bryggeriproces, og kvaliteten af gæren kan derfor betyde en stor forskel for, hvor godt mikrobryggeriets færdige bryg bliver. Blandt andet derfor gør White Labs Copenhagen også meget ud af at uddanne deres kunder til at kunne forfine deres bryggeproduktion og i, hvordan de skal håndtere deres gær bedre. Gær – en  videnskab og et håndværk At brugen af gær er både en videnskab og et håndværk, og at White Labs Copenhagen er en anerkendt international spiller i dette marked, var også tydeligt i omtalen af White Labs Copenhagen i en artikel fra The New York Times, som kan ses på væggen foran firmaets gærlaboratorium. Troels Prahl har arbejdet sammen med White Labs siden 2007. Først i USA, hvor han har boet en årrække, og siden 2014 i Danmark. Da White Labs skulle flytte ud fra Refshalevej på grund af pladsmangel, var det vigtigt for Troels Prahl at flytte til lokaler, som var tæt på, så alle ansatte kunne cykle på arbejde. Det er heldigvis lykkes at fastholde medarbejderne ved flytningen og det store, og ret godt fyldte, cykelstativ uden for virksomheden vidner om, at cykelkulturen også er i behold. Borgmester Allan S. Andersen mødte på sin rundvisning flere af medarbejderne, og blandt andet et par af de ukrainske medarbejdere, som White Labs Copenhagen har fået ansat gennem samarbejde med Tårnby Kommunes virksomhedsservice. Tager socialt ansvar Allan S. Andersen takkede White Labs Copenhagen for det store sociale ansvar, firmaet tager, både ved at tage ukrainske flygtninge og ved at tage ansatte, som er på kanten af arbejdsmarkedet. ”White Labs Copenhagen producerer et unikt produkt, og jeg fik indblik i en verden af gær og enzymer, og hvorfor en ingrediens kan spille så stor en rolle. Jeg er stolt over at møde en virksomhed, der producerer så meget til eksport, og jeg er glad for, at de har valgt at have til huse i Kirstinehøj erhvervsområdet.”