På Restaurant Kastrup Strandpark tredobles personalet i sommersæsonen. Den mest solgt ret er smørsteg rødspætte, og på en solrig sommerdag bliver der løbet hurtigt – og ekstra hurtigt i år.
8 kokke, 25 tjenere, 3 opvaskere og 2 rengøringsassistenter. Foruden det administrative personale, er det, hvad der er brug for af hænder på Restaurant Kastrup Strandpark i sommerperioden, hvor der ganges op med tre i forhold til vinterbemandingen.
Ligesom mange andre restaurationer mærker Kastrup Strandpark dog, at det i år er ekstra svært at få fat på nok personale:
”Heldigvis har de fleste fra vores faste personale været her længe. Flere har været her 3-5 år og nogle 8-10 år, så der er vi ret privilegerede, men det er selvfølgelig hårdt for dem at skulle gå igennem sommersæsonen med mangel på folk,” fortæller restaurantchef Jeanett Svaneberg.
Hun kan godt mærke, at der de seneste år er kommet mere liv på havnen:
”Der er en del mere trafik hernede generelt, og for os har især autocamperpladsen givet flere gæster, men vi kan også mærke, at der er kommet flere virksomheder i området,” slutter Jeanett Svaneberg og røber, at den mest solgte sommerret er hel smørstegt rødspætte med nye kartofler og persillesauce.